Totalkoncept for din bolig

Området omkring Alanya er særdeles populært blandt investorer i Tyrkiet, idet man er i færd med at forbedre infrastrukturen for turismen. Disse investeringer inkluderer en ny lufthavn, der åbner for international trafik i 2010, kun 36 km øst for Alanya. desuden opbygges flere marinaer og den første golfbane. Da disse investeringsplaner stadig er på et tidligt stadie, har ejendomspriserne endnu ikke reageret med en stigning på dette. Boligkøb i Alanya er derfor et højaktuelt emne.

arrangerer et totalkoncept via Troll-Home. Dette gør det let og betryggende at eje en bolig i Alanya. Troll-Home står til rådighed for deres kunder hele vejen: både før, under og efter købet, og ikke mindst den dag boligen eventuelt skal sælges igen. 

Troll-Home er en konstruktionsvirksomhed, som udelukkende arbejder med egne projekter til nordeuropæiske kunder. Vi bygger et bredt udvalg af boliger, lige fra små bylejligheder til store luksusvillaer og klarer gensalg af boligerne i egne projekter. Et internationalt team der stræber efter at understøtte deres kunder med alt papirarbejde i Tyrkiet og dokumentation på engelsk og kundens eget sprog, så der ikke opstår sprogvanskeligheder.


Troll-Home afdeling i Alanya

Troll-Home har en stærk salgsorganisation, som er repræsenteret i mange lande og der kommer løbende flere lande til.

Kontakt Troll-Home og få en snak om bolig i Tyrkiet. Realiser din drøm på en sikker måde.