Oplevelser i Alanya

Havnen
Havnen er et absolut must - den skal besøges og en bådtur kan altid anbefales. Der findes flere forskellige koncepter for turbådene og det er vigtigt at du vælger rigtigt. Er billetten inkl. fri bar - ja så er den nok også inkluderet høj musik og feststemning. Vælger du derimod middagsbuffet og spørger til børn ombord, er komceptet mere sol og hygge.
Der findes mindre både og lejer du hele båden - så bestemmer du hvad der skal ske.

Bådturene går ofte ud til grotter og der bliver rig mulighed for badning direkte i Middelhavet.Alanya Boats

Dykning og dykkerskole.
Dykning - både den øvede og nybegynderen kan være med her. Det største firma hedder Dolphin dive og har egen dykker skole.

Vandland - en oplevelse som børnene vil sætte pris på.
Alanya har et fantastisk vandland lige midt i centrum - og

 

Bazar-området ved havnen.
Shopping område - og her er tale om masser af små butikker der har alle typer af varer. Her er virkeligt mulighed for at gøre en god handel, eller i værste fald - komme til at betale samme pris som i Danmark.


 Alanya har et sprudlende natteliv for enhver smag, fancy diskoteker i flere etager, små hyggelige cafeer, sportsbarer, orientalsk mavedans, lokale steder med musik. Stort set alt natteliv finder man omkring havnen, de store diskoteker er placeret ud mod vandet og de mindre barer lige bagved. Diskotekerne har åbent til ikl. 3, hvorefter der er gratis busser til et større og meget fancy diskotek lidt udenfor byen, hvor der festes igennem til den lyse morgen.