Butikker i Alanya

Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i Alanya året rundt, besøg byens farvestrålende bazarer og Alanyas farverige fredagsmarked. Udbuddet er enormt. Du finder alt fra sandaler til tæpper, smykker, julegaver, tøj, krydderier og souvenirs af alle slags.
Tasker, sko og andre skindvarer - her er tyrkerne på hjemmebane og producerer fantastisk kvalitet, samtidig med at de har nogle helt fantastisk gode priser på varene - især hvis man er god til at prutte lidt om prisen.

Guld i Tyrkiet.
Når du besøger Alanya området findes der mange guldsmede. Guld har en helt speciel plads hos tyrkerne og kommer du i "det lokale indkøbsområde" vil du se fantastisk smukt guldsmedearbejder, der er designet anderledes end det vi normalt køber.

Alt findes - også kopivarer
I bazar (turist) områderne finder du utroligt mange forskellige varer og mange af dem ligner fuldstændigt dem du ser i mærkevare forretningerne herhjemme. Du skal dog være opmærksom på at nogle produkter er kopivarer.
Selvom det er turistområde kan man sagtens lave en god handel.

Lokale skræddere.
Når du bevæger dig lidt nordpå i byens centrum - nord for 25-er vejen støder du på en del skrædderbutikker, kvaliteten er god og de er dygtige. Alle tilbyder bukser og ofte også jakker. Skjorter fås kun nogle enkelte steder. Her er stofvalg vigtigt med mindre du elsker at stryge.